Help, ik geraak niet op de markt !

Creatief met gratis fietslevering

Hoe reserveer je jouw gratis fietslevering?

1. Neem een kijkje in onze online catalogus
2. Heb je iets gevonden? bel of mail ons

3. Wij spreken onderling een tijdstip af zodat je thuis bent om te passen

PS: je hoeft niets op voorhand te betalen

Betalen kan cash of via bancontact.

Afhaling of bezorging

Wij raden je aan om naar één van onze markten te komen.  Jouw gekozen paar zal klaarstaan op de markt die je gekozen hebt.  Wij geven advies én je kan in alle rust passen.

Kan je door omstandigheden niet naar de markt komen, dan kan je onze fietslevering aanvragen.  Wij brengen je schoen gratis aan huis in een straal van 10 km rond onze woonplaats Oppuurs (Puurs-Sint-Amands).


Woont u verder, contacteer ons, we verzenden met Bpost.

Bestellen

Vind je een model leuk en wil je bestellen?

Of wil je meer informatie?

Levering aan de deur

EEN BEETJE GESCHIEDENIS

Onze fietslevering is er gekomen naar aanleiding van de lockdowns uit 2020.  De markten werden 3 maanden volledig gesloten en daarna met mondjesmaat gedeeltelijk geopend.  Het bleek een goede oplossing om onze klanten te bereiken.

Vandaag bestaat onze fietslevering nog steeds.  Al komen de meeste klanten liever langs aan onze stand op de markt, toch biedt ze een oplossing voor klanten die minder mobiel zijn.  We fietsen in een straal van 10 km rond onze woonplaats Oppuurs (Puurs-Sint-Amands) en brengen jouw schoen GRATIS aan huis.

Onze fietslevering is dus een overblijfsel uit het corona-tijdperk.

Hoewel we allesbehalve terugverlangen naar die tijd, heeft de gedwongen sluiting ons ook veel nieuwe inzichten gegeven. Er was veel tijd om na te denken over onze onderneming.

Onze naam ‘nooit zere voeten’ was alom gekend op de Vlaamse markten maar tot dan ongekend op het wereldwijde net.

Eerst kochten we de domeinnaam ‘www.nooitzerevoeten.be’ en bouwden we op onze eigen manier aan onze website.  Het was even zoeken naar de juiste aanpak en we besloten dat de website geen webshop zou worden, maar het verlengde van onze stand op de markt.  We schrijven, fotograferen en lay-outen alles zelf.  Daar zijn we best trots op.

Ondertussen maakten we aarzelend een facebookprofiel aan en werd onze eerste foto gepost.  Niet veel later volgde ons instagramprofiel.

Vandaag kunnen we ons niet meer voorstellen dat we niet aanwezig zouden zijn op sociale media.  Het is een mooi verlengstuk van onze markten en het brengt veel nieuwe klanten aan.

We zijn wie we zijn en dat kan je zien op onze sociale mediakanalen of via ons favoriete kanaal DE MARKT

Kim & Vally

Neem een kijkje tussen onze schoenen

Menu